Oxxio tarieven

Of u nu een ruime of een krappe beurs heeft, besparen op de vaste lasten is altijd prettig. Deze website helpt u te besparen door de tarieven van alle Nederlandse energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Dit doen wij geheel onafhankelijk. Een van die leveranciers is Oxxio, en hier kunt u de Oxxio tarieven vergelijken met energieprijzen van andere leveranciers. Mocht blijken dat de Oxxio tarieven voor u het voordeligst zijn, dan kunt u hier eenvoudig uw overstap regelen!

Oxxio tarieven zijn er voor zowel thuis als zakelijk. Voor thuis levert Oxxio honderd procent groene stroom, voor bedrijven een mix van groene en grijze stroom. Oxxio’s motto is ‘slim met energie’. Handige bespaartips zijn dan ook bij de Oxxio tarieven inbegrepen, evenals klantenvoordeel door het aanbieden van vernieuwende producten om slimmer met energie om te gaan. Dat maakt de Oxxio tarieven interessant.

Zijn de Oxxio tarieven voor u het voordeligst? Of vindt u de Oxxio tarieven interessant vanwege de missie van deze leverancier? Dan kunt u direct op deze website een aanvraag indienen voor een overstap naar de Oxxio tarieven. De rest doen wij: ook het afsluiten van het oude contract regelen we voor u. Voordelig en gemakkelijk!

Hoe werkt de energievergelijker


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Bereken nu” en start met vergelijken.