Overstappen & energie

In deze tijd van crisis is het belangrijk dat u weet wat u maandelijks uitgeeft aan gas en stroom. En dat u aan het eind van het jaar niet voor nare verrassingen komt te staan. Meer dan 70% van alle huishoudens in Nederland betaald nog teveel voor energie.

Door energieprijzen te vergelijken krijgt u een helder overzicht van alle energieprijzen op dit moment. Wees geen slaper. Het overstappen energie kost u helemaal niets. U kunt op uw gemak bij ons de energieprijzen, contracten en alle leveranciers vergelijken en zo beslissen naar welke leverancier u wilt overstappen. Overstappen van energie naar een goedkopere leverancier kan u jaarlijks wel tot 450 euro per jaar schelen.

Wanneer u de juiste keuze heeft kunnen maken kunt u bij ons meteen een nieuw contract aanvragen binnen enkele minuten. Wij zullen voor u uw huidige contract beëindigen zodat overstappen van energie voor u geen tijd en geen enkele moeite kost. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar, wij regelen voor u het overstappen van energie. Het nieuwe contract zal dan naadloos aansluiten zodat u nooit zonder gas en licht komt te zitten.

Hoe kunt u energieprijzen vergelijken


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Bereken nu” en start met vergelijken.