Zojuist overgestapt

Energieprijzen nieuws

Energieprijzen te hoog in Europa23 January 2014

De energieprijzen in de Europese Unie liggen veel te hoog ten opzichte van haar belangrijkste handelspartners in de wereld. Dit komt naar voren uit een onderzoeksrapport … Lees meer...

Energieprijzen voor Nederlandse ondernemers torenhoog28 October 2013

De energieprijzen in Nederland rijzen de pan uit in vergelijking met prijzen in andere landen. En ondernemers die in Nederland stroom afnemen zijn ongeveer … Lees meer...

Energieprijzen

De energiemarkt is voor een consument geen gemakkelijke markt. De energieprijzen fluctueren maandelijks. Maar waar moet u dan op letten als u wilt overstappen van energieleverancier?


Energieprijzen wijzigen constant. De standaard variabele tarieven die leveranciers aanbieden wijzigen 2 keer per jaar. De energieprijzen wijzigen op 1 januari en 1 juli van het jaar. De energieprijs die u betaald per kwh en m3 bestaat uit 3 gedeeltes.
-  33 procent uit belastingen ( energiebelastingen, btw en ODE )
-  33 procent uit netwerkkosten
-  33 procent betaald u aan uw energieleverancier


De 33 procent wat u aan uw energieleverancier betaald bestaat ook uit 3 gedeeltes.
- Het kale leveringstarief
- Het Vastrecht
- Een eventuele korting


Waar u dus op moet letten als u kijkt naar uw energienota, wat doen mijn energietarieven? Wat betaal ik voor vastrecht kosten en welke korting krijg ik. Stap nooit over naar een energieleverancier waar u geen energiekorting bij krijgt. De korting kunt u zowel ontvangen in de vorm van een welkomstkorting of een korting op uw energietarieven.


Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk uw energieprijzen met die van uw huidige leverancier. Vergeet niet te kijken naar het vastrecht en de eventuele korting die u krijgt als nieuwe klant.


Tip: Wij raden u aan om een 1 jarig contract te kiezen met vaste tarieven. Zo kunt u ieder jaar profiteren van een leuke korting.


 

Goede website


Oct 15, 2013 by Pieter

Door het vergelijken van mijn energieprijzen bespaar ik 405 euro per jaar. Het vergelijken kostte mij slechts 15 minuten, fantastisch!


Energieprijzen , USA 5.0 5.0 1 1 Door het vergelijken van mijn energieprijzen bespaar ik 405 euro per jaar. Het vergelijken kostte mij slechts 15 minuten, fantastisch!

Schrijf zelf een review


Submit your review
* Required Field